Diensten

Luchthaven service

Onze Schiphol taxi luchthavenservice biedt een betrouwbare en comfortabele manier om van en naar de luchthaven te reizen. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat je op tijd arriveert, en onze moderne voertuigen bieden voldoende ruimte voor jou en jouw bagage. Of je nu alleen reist of met een groep, wij bieden passende oplossingen voor al jouw reisbehoeften. Boek jouw Schiphol taxi eenvoudig online of via onze klantenservice, en geniet van een zorgeloze en ontspannen reis.

Dagtrips en -Tours

Ontdek de mooiste steden van Nederland met onze professionele taxi dagtrips en taxi tours. Laat je meenemen door onze ervaren chauffeurs en geniet van de bezienswaardigheden in steden zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Of je nu een individuele reiziger bent of met een groep, wij bieden comfortabele en betaalbare oplossingen voor al jouw reisbehoeften. Boek jouw taxi dagtrip of tour online of via onze klantenservice, en ervaar de beste manier om Nederland te verkennen.

Zakelijk vervoer

Onze zakelijke vervoersdiensten bieden een professionele en comfortabele manier om jouw zakelijke reizen te plannen. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor punctuele en veilige transfers van en naar elke gewenste bestemming. Of het nu gaat om luchthavenvervoer, vergaderingen, congressen of andere zakelijke evenementen, wij staan altijd klaar om jouw reisplannen soepel en efficiënt te regelen. Wij bieden passende oplossingen voor al jouw zakelijke reisbehoeften. Neem contact op met onze klantenservice om een reservering te maken en onze tarieven en betalingsmogelijkheden te bespreken.

* Wij accepteren zowel betalingen per pin, cash als credit card. 

× Hoe kan ik je helpen?