Diensten

Luchthaven service

Door gebruik te maken van onze luchthavenservice, kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen. Onze chauffeur zorgt dat hij op de afgesproken tijd bij u voor de deur staat en zorgt dat u ruim op tijd op de luchthaven bent. Ook voor de terugreis kunnen wij een taxi voor u regelen. Wij zorgen dat uw chauffeur klaar staat bij de aankomsthallen, zodat u niet hoeft te zoeken naar uw taxi. Daarna zorgen wij er voor dat u snel en veilig weer thuis bent.

Dagtrips en -Tours

We hebben veel ervaring met het organiseren van dagtrips en rondreizen. We bieden rondreizen en dagtrips op basis van een vooraf afgesproken prijs. We kunnen u helpen met een planning voor al uw bestemmingen op basis van een datum en aantal personen. Deze trips bieden wij aan in Nederland, België en Duitsland. Het is ook mogelijk een wat langer durende groepsreis in te plannen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte op.

Zakelijk vervoer

Taxibus Miriam is dé vervoerspartner om kwalitatief en professioneel zakelijk vervoer te bieden aan u en uw klanten. Dit kan vervoer zijn vanaf uw onderneming naar bijvoorbeeld een meeting, hotel, restaurant of één van de Europese luchthavens. Onze gediplomeerde, representatieve chauffeurs kunnen de meest uiteenlopende ritten voor u verzorgen. We kunnen u tevens op rekening vervoeren. De factuur wordt dan achteraf per email doorgestuurd.

* Wij accepteren zowel betalingen per pin, cash als credit card. 

× Hoe kan ik je helpen?